Atacuri armate într-un oraş din Germania. Opt persoane au fost împuşcate mortal / Suspectul a fost găsit mort în locuinţa sa | FOTO

  • Cel puţin opt persoane au fost ucise în oraşul Hanau
  • Principalul suspect a fost găsit mort în locuinţa sa
  • Nu se cunoaşte motivaţia din spatele atacurilor
13986 afișări
Imaginea articolului Atacuri armate într-un oraş din Germania. Opt persoane au fost împuşcate mortal / Suspectul a fost găsit mort în locuinţa sa | FOTO

Sursa: Profimedia Images

UPDATE ora 07.05: Principalul suspect al atacurilor din Germania a fost găsit mort în locuinţa sa

Poliţia din Hanau a anunţat într-o postare pe Twitter că anchetatorii l-au găsit pe suspectul atacurilor de miercuri seara, decedat în locuinţa sa din oraş. Alături de el se afla un alt cadavru, despre care nu au fost oferite informaţii.

Autorităţile nu au dat niciun detaliu despre suspect şi a declarat doar că „în prezent, nu există indicii privind alte persoane implicate”.

În mesajul postat de autorităţile germane nu se menţionează nimic despre identitatea sau naţionalitatea victimelor şi se arată că deocamdată nu este cunoscut motivul atacului.

Agenţia germană de ştiri dpa scrie că 11 persoane au murit în urma atacului, dar nu se ştie dacă bilanţul include şi cele două trupuri din casa suspectului.

Atacuri armate într-un oraş din Germania. Opt persoane au fost împuşcate mortal

Cel puţin opt persoane au fost ucise, iar alte cinci rănite grav, într-un atac produs, miercuri seară, în oraşul german Hanau, au informat presa locală citată de The Guardian.

Poliţia a confirmat că au fost mai multe victime în urma incidentului produs, miercuri seară, în oraşul Hanau situat în apropiere de Frankfurt.

Primul atac a avut loc într-un bar din centrul oraşului, în timp ce al doilea a fost în cartierul Kesselstadt, scrie BBC News citând presa locală.

Trei persoane au fost ucise în primul atac şi alte cinci în al doilea.

Suspecţii au fugit de la faţa locului şi sunt în prezent în libertate.

Oraşul este survolat de elicoptere de poliţie şi zeci de echipaje au plecat în căutarea lor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici