Autorităţile italiene au demolat o tabără de nomazi din Torino, evacuând 60 de români de etnie romă

Autorităţile italiene au intervenit, joi, pentru demolarea unei tabere ilegale de nomazi din oraşul Torino (nord), evacuând aproximativ 60 de români de etnie romă.

248 afișări
Imaginea articolului Autorităţile italiene au demolat o tabără de nomazi din Torino, evacuând 60 de români de etnie romă

Autorităţile italiene au demolat o tabără de nomazi din Torino, evacuând 60 de români de etnie romă (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Angajaţi ai Primăriei oraşului Torino însoţiţi de agenţi de poliţie au descins în tabăra de romi din zona Stura Lazio, potrivit site-ului de ştiri LaPrimaPagina.it.

Circa 60 de români de etnie romă au fost evacuaţi din tabăra improvizată, iar 50 de barăci au fost demolate.

Angajaţii municipali vor continua operaţiunile de reabilitare a zonei, pentru restituirea terenului viran proprietarilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici