Autorităţile japoneze nu au informaţii despre 9.500 de locuitori ai portului Minamisanriku

Autorităţile din prefectura Miyagi, aflată în nord-estul Japoniei, nu au informaţii despre circa 9.500 de locuitori ai oraşului portuar Minamisanriku, afectat de cutremurul de vineri, urmat de un tsunami devastator, relatează agenţia Kyodo, în pagina electronică.

76 afișări
Imaginea articolului Autorităţile japoneze nu au informaţii despre 9.500 de locuitori ai portului Minamisanriku

Autorităţile japoneze nu au informaţii despre 9.500 de locuitori ai portului Minamisanriku (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Numărul persoanelor dispărute reprezintă mai mult de jumătate din populaţia de 17.000 de locuitori a oraşului aflat pe litoralul Pacificului, au precizat oficiali locali.

Conform unui bilanţ anunţat sâmbătă după-amiază, mai mult de 1.700 de persoane au murit sau sunt date dispărute după cutremurul de vineri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici