Autorul atacului din Berlin ar putea fi liber. Poliţia germană nu poate confirma că individul arestat este agresorul

Poliţia germană a anunţat marţi că nu poate confirma că individul arestat în urma atacului de la Berlin este agresorul, relatează ziarul Die Welt.

2501 afișări
Imaginea articolului Autorul atacului din Berlin ar putea fi liber. Poliţia germană nu poate confirma că individul arestat este agresorul

Autorul atacului de la Berlin ar putea fi liber. Poliţia germană nu poate confirma arestarea autorului atentatului

"Am arestat persoana greşită", a transmis luni un reprezentant al Poliţiei din Berlin, precizând că autorul atacului terorist comis luni seară este liber.

Cel puţin 12 persoane au murit, iar alte 48 au fost rănite în atacul cu camion comis luni seară într-un târg de Crăciun din capitala Germaniei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici