Baloanele cu aer cald au luat locul avioanelor pe aeroportul din Israel

  • 4 baloane cu aer cald au fost înălţate de pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv
  • Evenimentul a avut loc pentru că aeroportul avea un număr mic de zboruri, din cauza pandemiei de coronavirus
  • Israelul a raportat până acum peste 57.000 de cazuri de infectare
974 afișări
Imaginea articolului Baloanele cu aer cald au luat locul avioanelor pe aeroportul din Israel

Baloanele cu aer cald au luat locul avioanelor pe aeroportul din Israel

Baloanele cu aer cald au ocupat spaţiul aerian de la principalul aeroport din Israel sâmbătă dimineaţă. 4 baloane au primit permisiunea specială de a se înălţa pentru acest eveniment.

În timpul epidemiei, cursele aeriene au dispărut practic pe aeroportul Ben Gurion. În aprilie, de exemplu, de la 300 de zboruri pe zi s-a ajuns la unul singur.

Israelul a impus carantina încă de la primele cazuri de infectare cu coronavirus. Relaxarea restricţiilor a aplicată însă prea devreme, iar numărul de cazuri a explodat. 442 de israelieni au murit până acum de COVID-19.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici