Barack Obama: Istoria este în curs în Egipt

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, a afirmat joi că evenimentele din Egipt arată că "istoria" este "în curs" în această ţară, în momentul în care există informaţii privind o demisie iminentă a preşedintelui Hosni Mubarak.

65 afișări
Imaginea articolului Barack Obama: Istoria este în curs în Egipt

Barack Obama: Istoria este în curs în Egipt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Subliniind că situaţia este în continuare incertă la Cairo, Obama a dat asigurări că "ceea ce este perfect evident este că suntem martorii istoriei în curs".

"Este un moment de tranformare care este pe cale să se deruleze, deoarece egiptenii vor schimbarea", a adăugat preşedintele american, la Marquette (Michigan, nord), unde efectua o deplasare joi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici