Berlusconi şi Rubi, anchetaţi pentru corupere de martori

Justiţia italiană a deschis o anchetă împotriva lui Silvio Berlusiconi, avocaţilor săi şi mai multor tinere, inclusiv "Rubi", pentru corupere de martori, în cadrul procesului fostului şef de Guvern.

250 afișări
Imaginea articolului Berlusconi şi Rubi, anchetaţi pentru corupere de martori

Berlusconi şi Rubi, anchetaţi pentru corupere de martori (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Această decizie a fost luată în urma condamnării lui Il Cavaliere la şapte ani de închisoare pentru abuz de putere şi întreţinerea de relaţii sexuale cu o minoră în schimbul unor sume de bani. În hotărâre, tribunalul de la Milano l-a acuzat pe magnatul media "de alterarea sistematică a probelor" şi "cumpărarea martorilor", inclusiv a tinerei marocane Karima El-Mahroug, alias "Ruby".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici