Biden, convins că Vladimir Putin conta pe faptul că va putea diviza NATO

Preşedintele SUA, Joe Biden, a spus, sâmbătă, la Varşovia, că este sigur că liderul rus Vladimir Putin a fost surprins să constate că nu a reuşit să divizeze aliaţii din NATO în reacţia lor la invazia sa în Ucraina, potrivit BBC.

7368 afișări
Imaginea articolului Biden, convins că Vladimir Putin conta pe faptul că va putea diviza NATO

Sursa foto: Mediafax Foto

Joe Biden s-a întâlnit în capitala poloneză cu miniştrii guvernului ucrainean, precum şi cu preşedintele polonez Andrzej Duda.

Sunt sigur că Vladimir Putin conta pe faptul că va putea diviza NATO, că va putea separa flancul estic de cel vestic, că va putea separa naţiunile pe baza istoriei din trecut”, a declarat Biden.

Dar el nu a reuşit să facă acest lucru - am rămas cu toţii împreună”, a adăugat preşedintele SUA.

De asemenea, el a spus că istoria a arătat cât este de important ca SUA să nu rămână pe margine în timpul conflictelor din Europa.

Călătoria lui Biden prin Europa a început la Bruxelles, unde preşedintele american s-a întâlnit cu principalii aliaţi ai SUA. Călătoria se încheie într-o ţară care se învecinează cu Ucraina unde problemele de securitate regională şi criza umanitară în curs de desfăşurare sunt în prim-plan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici