Bilanţul bătăii din aeroportul din Luton: 17 români arestaţi şi 3 în stare gravă la spital

  • Autorităţile britanice au anunţat toleranţă zero faţă de violenţă.
  • În anchetă, oamenii legii sunt ajutaţi de imaginile postatepe reţelele sociale de călători aflaţi în zonă.
  • Incidentele au avut loc în sala de aşteptare de la terminalul de plecări al aeroportului Luton din Londra.
5746 afișări
Imaginea articolului Bilanţul bătăii din aeroportul din Luton: 17 români arestaţi şi 3 în stare gravă la spital

Imagini din aeroportul, în momentul scandalului

Incidentul de pe Aeroportul Luton a luat prin surprindere autorităţile britanice cu atribuţiuni în asigurarea ordinii.

Un purtător de cuvânt al aeroportului Luton a declarat pentru The Independent: „Suntem şocaţi şi întristaţi de acest incident. Avem toleranţă zero faţă de violenţă şi continuăm să asistăm poliţia în ceea ce priveşte ancheta Am dori să ne cerem scuze tuturor pasagerilor afectaţi. ”

Poliţia din Bedfordshire a declarat că investighează bătălia de la Luton.

„Poliţia a fost informată despre o tulburare violentă pe aeroportul Luton din Londra”, a spus un purtător de cuvânt al poliţiei. „Patru persoane au fost rănite, iar trei au fost duse la spital cu răni grave. Ulterior, 17 persoane au fost arestate şi rămân în custodia poliţiei pentru audieri”.

Trei pasageri au fost duşi la spital cu răni grave, iar 17 au fost arestaţi după o bătaie în masă izbucnită vineri, 14 mai, în sala de aşteptare de la terminalul de plecări al aeroportului Luton din Londra.

Lupta a fost surprinsă pe telefoanele mobile de mai mulţi martori, care au postat apoi imaginile pe reţelele sociale şi pe Youtube.

Lupta a început în zona „aeriană” post-securitate, între magazinele duty-free şi restaurantele din aeroport, la aproximativ ora 8 dimineaţa. De frică, ceilalţi pasageri s-au retras şi au căutat locuri unde să fie în siguranţă.

Videoclipul postat pe reţelele sociale arată şi pete de sânge pe podeaua terminalului londonez, popular printre companiile aeriene cu buget redus, inclusiv Wizzair şi Easyjet.

Cel puţin 12 oameni au fost văzuţi implicaţi în acest scandal, iar alţii puteau fi auziţi strigând şi rugându-i să înceteze, scrie The Independent.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici