Bilanţul furtunilor din mai multe ţări din Europa a ajuns la nouă morţi. Inundaţii severe în Spania, Portugalia, Italia şi Franţa

Cel puţin nouă persoane au murit în urma furtunilor care au afectat mai multe ţări din Europa, inclusiv Spania, Portugalia, Italia şi Franţa, relatează site-ul cotidianului Daily Mail.

434 afișări
Imaginea articolului Bilanţul furtunilor din mai multe ţări din Europa a ajuns la nouă morţi. Inundaţii severe în  Spania, Portugalia, Italia şi Franţa

Sursă foto: Profimedia

Furtunile Elsa şi Fabian au provocat inundaţii, pene de curent şi au dus la prăbuşirea mai multor copaci şi întreruperea transporturilor feroviare şi aeriene.

Doi oameni au murit în Portugalia şi alţi şapte au murit în Spania, care este şi cea mai afectată ţară. Guvernul local a informat că trei poliţişti şi un pescar au trebuit să fie salvaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici