MONITORUL APĂRĂRII | Israelul intensifică măsurile de apărare pentru contracararea unui eventual atac al Iranului

Serviciile de securitate israeliene au intensificat măsurile de apărare de teamă că Iranul ar putea lansa atacuri cu rachete asupra Israelului ca reacţie la bombardamente atribuite armatei israeliene efectuate în Siria şi Irak.

1574 afișări
Imaginea articolului MONITORUL APĂRĂRII | Israelul intensifică măsurile de apărare pentru contracararea unui eventual atac al Iranului

Israelul intensifică măsurile de apărare pentru contracararea unui eventual atac al Iranului

Israelul se concentrează pe contracararea rachetelor de croazieră de altitudine mică şi a dronelor de atac, afirmă surse citate de postul de radio al armatei israeliene şi de cotidianul Ynetnews.com.

Surse citate de agenţia de presă Reuters declarau recent că Iranul a instalat sisteme de rachete în ţări aliate, pentru a putea riposta în cazul unui conflict cu Statele Unite sau Israelul. Rachetele instalate de Iran au raze de acţiune cuprinse între 200 şi 700 de kilometri.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI ÎN MONITORUL APĂRĂRII ŞI SECURITĂŢII

Taguri:
israel,
apărare,
iran

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici