- Home
- Externe
- LONDRA, (29.05.2018, 22:03)
- Mihai Draghici
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Facem România Bine
- Ieși pe plus
- Video
Marea Britanie ar putea adera din nou la UE după Brexit, admite un lider eurosceptic
Marea Britanie ar putea adera din nou la Uniunea Europeană după Brexit, admite deputatul eurosceptic Jacob Rees-Mogg, membru al Partidului Conservator, informează cotidianul The Telegraph.
23927 afișări

Marea Britanie ar putea adera din nou la UE după Brexit, admite un lider eurosceptic
Jacob Rees-Mogg a subliniat că rezultatul referendumului din 2016 privind apartenenţa Marii Britanii la UE "trebuie respectat şi trebuie implementat", exprimând opoziţie faţă de ideea organizării unui nou plebiscit pentru aprobarea acordului privind ieşirea din Blocul comunitar european.
Parlamentarul eurosceptic britanic a exprimat prudenţă în legătură cu invitaţia adresată oficialilor britanici de a participa la negocierile de la Bruxelles pe tema bugetului Uniunii Europene pentru perioada 2020-2027. Apare riscul ca Marea Britanie "să înceapă să asume responsabilităţi" în procesul decizional bugetar european, după care "ar putea primi nota de plată" la final.
ULTIMELE ȘTIRI
-
FOTO. Un bărbat a generat o versiune virtuală a iubitei sale. „GirlfriendGPT” îți trimite mesaje vocale și selfie-uri
-
Politicianul care ar putea deveni noul preşedinte al Americii din 2025 recurge la o strategie uluitoare
-
"Războiul este aproape şi va fi devastator". Secretarul american al Apărării face o predicţie sumbră despre războiul cu China
-
Bărbaţii singuri pot avea o iubită virtuală ce le poate trimite selfie-uri şi poezii romantice. Un programator a creat varianta feminină a lui ChatGPT
Cu toate acestea, Jacob Rees-Mogg a lăsat deschisă posibilitatea ca Marea Britanie să adere din nou la Uniunea Europeană după ieşirea programată în martie 2019. Orice decizie de reintegrare în UE "ar fi una a electoratului" britanic, a subliniat politicianul eurosceptic.
Electoratul britanic a votat, la limită, în 2016, în favoarea ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană. Fostul premier David Cameron a organizat, după promisiuni făcute în campania electorală, un referendum privind apartenenţa Marii Britanii la Uniunea Europeană. După o campanie marcată de puternice accente populiste, 51,89% dintre alegători s-au pronunţat, pe 23 iunie 2016, în favoarea ieşirii Marii Britanii din UE. Împotriva Brexit au votat 48,11% dintre britanici.





Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.




Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.



PROSPORT.RO


ULTIMA ORǍ
vezi mai multe