Camion suspect, oprit pe o autostradă din Marea Britanie: Nouă imigranţi, găsiţi în viaţă de poliţişti, în interiorul vehiculului

Nouă imigranţi clandestini au fost găsiţi în viaţă într-un camion, pe o autostradă din Marea Britanie, la câteva ore după ce 39 de cadavre au fost depistate într-un alt vehicul.

3347 afișări
Imaginea articolului Camion suspect, oprit pe o autostradă din Marea Britanie: Nouă imigranţi, găsiţi în viaţă de poliţişti, în interiorul vehiculului

BREAKING Nouă imigranţi au fost găsiţi în viaţă într-un camion, în Marea Britanie

Un camion suspect a fost oprit de poliţie miercuri după-amiază în regiunea Kent, pe Autostrada M20, în apropierea oraşului Ashford.

La bordul camionului, care se îndreapta spre Londra, au fost găsiţi nouă imigranţi în viaţă.

Un purtător de cuvânt al Poliţiei din Kent a declarat pentru postul Sky News: "Nouă persoane sunt consultate din raţiuni de precauţie de medici înainte de a fi transferate Departamentului pentru Imigraţie".

Miercuri dimineaţă, 39 de cadavre ale unor imigranţi clandestini au fost găsite la bordul altui camion, în comitatul britanic Essex.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici