Panică la Rio de Janeiro: Mai multe persoane, luate ostatice într-un autobuz de un individ înarmat/ Autorul atacului a fost împuşcat mortal de poliţie | FOTO, VIDEO

Autorul luării de ostatici din oraşul brazilian Rio de Janeiro a fost împuşcat mortal de forţele de ordine, afirmă surse citate de presa locală.

3142 afișări
Imaginea articolului Panică la Rio de Janeiro: Mai multe persoane, luate ostatice într-un autobuz de un individ înarmat/ Autorul atacului a fost împuşcat mortal de poliţie | FOTO, VIDEO

BREAKING Panică la Rio de Janeiro: Un individ înarmat a luat mai multe persoane ostatice într-un autobuz

Atacatorul a fost împuşcat de un lunetist al Poliţiei militare şi a murit pe loc, au transmis autorităţile braziliene.

Anchetatorii încearcă să afle motivele luării de ostatici.

Un individ înarmat luase mai multe persoane ostatice într-un autobuz, în oraşul brazilian Rio de Janeiro, au declarat surse din cadrul serviciilor de securitate citate de site-ul cotidianului O Globo.

Incidentul s-a produs în zona Galo Branco din Rio de Janeiro. Conform unor surse, în autobuz erau 16 ostatici, care nu au fost răniţi.

Taguri:
brazilia,
ostatici,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici