Cazul Victoria Marinova: Principalul suspect în cazul uciderii jurnalistei bulgare are 21 de ani şi este din Ruse. Ţara în care fugarul a fost prins | IMAGINE cu bărbatul

Severin Nadezhdov Krasimirov, în vârstă de 21 de ani şi care este din localitatea bulgară Ruse, este principalul suspect în cazul uciderii jurnalistei bulgare Victoria Marinova, relatează site-ul local de ştiri Duvan Most.

21969 afișări
Imaginea articolului Cazul Victoria Marinova: Principalul suspect în cazul uciderii jurnalistei bulgare are 21 de ani şi este din Ruse. Ţara în care fugarul a fost prins | IMAGINE cu bărbatul

Cazul Victoria Marinova: Principalul suspect în cazul uciderii jurnalistei bulgare are 21 de ani şi este din Russe

Autorităţile au anunţat marţi că au reţinut un nou suspect în cazul ucideriii jurnalistei bulgare.

Acesta a fost arestat în Germania, unde ar fi fugit duminică, la o zi după comiterea crimei.

Procurorii au declarat că jurnalista, în vârstă de 30 de ani a fost abuzată sexual, bătută şi sufocată. Corpul acesteia a fost găsit într-un parc din apropierea Dunării, sâmbătă, în oraşul Ruse.

Directoare şi prezentatoare la postul regional TVN din Ruse, ultimul reportaj al Victoriei Marinova se referea la deturnarea de fonduri publice, într-un caz în care sunt acuzaţi o serie de politicieni şi oameni de afaceri.

Ministrul bulgar de Interne, Mladen Marinov, a transmis că nu există indicii că uciderea jurnalistei de investigaţii Victoria Marinova ar avea legătură cu anchetele ei privind corupţia.

Potrivit site-ului postului CNN, ministrul bulgar de Externe a descris crima ca fiind una "extrem de brutală".

Investigaţiile preliminare arată că femeia ar fi murit din cauza unei lovituri la cap şi după ce ar fi fost sufocată.

Severin Nadezhdov Krasimirov (Foto: Dunavmost.com)

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici