CE intensifică procedura legală împotriva Ungariei privind incriminarea sprijinului pentru imigranţi

Comisia Europeană a anunţat joi că va intensifica procedurile legale împotriva Ungariei privind incriminarea de către Budapesta a sprijinului pentru imigranţi, apropiindu-se de un posibil proces în faţa Curţii Europene de Justiţie, relatează Reuters.

219 afișări
Imaginea articolului CE intensifică procedura legală împotriva Ungariei privind incriminarea sprijinului pentru imigranţi

CE intensifică procedura legală împotriva Ungariei privind incriminarea sprijinului pentru imigranţi

”Comisia Europeană a decis astăzi să trimită Ungarie o opinie motivată privind legialaţia care incriminează activităţile de sprijin pentru aplicaţiile de acordare de azil politic sau reşedinţă şi posibile restricţii privind dreptul de a solicita azil politic” se arată într-un comunicat al executivului UE.

.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici