Ce semnificaţie aparte au perlele purtate de Kamala Harris la depunerea jurământului pentru funcţia de vicepreşedinte al SUA

  • Kamala Harris a purtat un şirag de perle cu o semnificaţie profundă.
  • În facultate, Harris a fost membră a asociaţiei studenţeşti de fete Alpha Kappa Alpha.
  • Membrele Alpha Kappa Alpha sunt cunoscute sub numele de perle, iar perlele sunt emblema asociaţiei.
6256 afișări
Imaginea articolului Ce semnificaţie aparte au perlele purtate de Kamala Harris la depunerea jurământului pentru funcţia de vicepreşedinte al SUA

Profimedia

Pentru momentul atât de important în care a deus jurământul pentru funcţia de vicepreşedinte al SUA, Kamala Harris a purtat un accesoriu cu o semnificaţie aparte, profundă pentru ea. Un şirag de perle.
 
Când a absolvit Universitatea Howard, o universitate istorică privată afro-americană în Washington, D.C, Harris a avut un colier de perle albe, Kamala Harris fiind membră a asociaţiei studenţeşti de fete Alpha Kappa Alpha. Membrele Alpha Kappa Alpha sunt cunoscute sub numele de perle, iar perlele sunt emblema asociaţiei, potrivit revistei Marie Claire.
 
Când a fost vaccinată anti-Covid şi când a depus jurământul în Congres, Harris a accesorizat ţinuta cu perle negre de Tahitian. 
 
In timpul festivităţii de depunere a jurământului pentru funcţia de vicepreşedinte, prima femeie şi prima persoana de culoare care ocupă această poziţie, Harris a purtat un şirag de perle create de bijutierul portorican Wilfredo Rosado.
 
Şi nu a fost singura care a purtat perle în această zi importantă. Un grup de pe Facebook numit „Purtaţi perle pe 20 ianuarie 2021” invită femeile şi fetele din întreaga lume să se alăture vicepreşedintelui Harris şi să poarte perle. Pentru susţinătorii ei, colierele lui Harris au devenit un simbol al abilitării femeilor.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici