Cel puţin 22 de persoane au murit în urma unei explozii la o uzină chimică din China

Cel puţin 22 de persoane au murit, iar alte 22 au fost rănite, miercuri, în urma unei explozii izbucnite într-o uzină chimică din provincia Hebei, aflată în nordul Chinei, relatează site-ul agenţiei Reuters.

204 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 22 de persoane au murit în urma unei explozii la o uzină chimică din China

Cel puţin 22 de persoane au murit în urma unei explozii la o uzină chimică din China

Incendiul a cuprins de asemenea 50 de vehicule, a informat agenţia Xinhua, citând surse din Guvern.

Presa din China a informat că incendiul a fost stins. Incidentul a avut loc în oraşul Zhangjiakou, care se află la aproximativ 156 de km faţă de Beijing.

În august 2015, cel puţin 165 de persoane au murit în urma unei explozii izbucnite într-un depozit din oraşul Tianjin.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici