Cel puţin 378 de morţi şi 755 de răniţi în urma busculadei din capitala Cambodgiei

Busculada survenită luni seara la Phnom Penh, în ultima zi a unui festival popular tradiţional, s-a soldat cu cel puţin 378 de morţi şi 755 de răniţi, a anunţat marţi un purtător de cuvânt al Guvernului cambodgian, adăugând că bilanţul ar putea creşte.

21 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 378 de morţi şi 755 de răniţi în urma busculadei din capitala Cambodgiei

Cel puţin 378 de morţi şi 755 de răniţi în urma busculadei din capitala Cambodgiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mişcările mulţimii au blocat sute de persoane pe un pod care face legătura între capitală şi Insula Diamantelor, pe fluviul Mekong, unde se desfăşurau festivităţi cu ocazia Sărbătorii Apei.

"Sunt 378 de morţi şi numărul continuă să crească", a declarat Phay Siphan, adăugând că 755 de persoane au fost rănite.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici