Atac sângeros în Bagdad: Cel puţin 19 morţi, printre care şi trei poliţişti, şi zeci de răniţi

Cel puţin 19 persoane au fost ucise, printre care şi trei poliţişti, iar peste 70 de persoane au fost rănite în urma atacului armat care a avut loc vineri în Bagdad în apropierea locului de desfăşurare a protestelor, au informat surse medicale şi din poliţie, potrivit site-ul agenţiei Reuters.

435 afișări
Imaginea articolului Atac sângeros în Bagdad: Cel puţin 19 morţi, printre care şi trei poliţişti, şi zeci de răniţi

Cel puţin şase persoane au murit într-un atac armat comis în Bagdad

Sursele de securitate au anunţat că cei care au atacat protestatarii în apropiere de piaţa Tahrir nu au putut fi identificaţi.

Acesta a fost cel mai violent atac din capitala irakiană din ultimele săptămâni. Atacul vine după anunţul făcut săptămâna trecută de premierul Adel Abdul Mahdi, care a demisionat din funcţie din cauza protestelor anti-guvernamentale din ultimele luni.

Ştirea iniţială

Cel puţin şase persoane au murit vineri în urma unui atac armat comis în apropierea unuia dintre principalele locuri unde se desfăşoară protestele de la Bagdad, au informat surse medicale şi din poliţie, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Autorităţile au mai informat că cel puţin 20 de persoane au fost rănite în apropierea pieţei Tahrir.

Cel puţin 400 de persoane au murit, iar alte 15.000 au fost rănite în cursul protestelor violente care durează în Irak de aproximativ două luni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
irak,
atac armat,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici