Cel puţin un mort şi patru răniţi într-un atac împotriva mai multor biserici din Algeciras, Spania

Cel puţin o persoană a murit şi alte patru au fost rănite , dintre care una foarte grav, în urma atacului împotriva a cel puţin două biserici din municipiul Cadiz din Algeciras, Spania, potrivit El Independiente.

470 afișări
Imaginea articolului Cel puţin un mort şi patru răniţi într-un atac împotriva mai multor biserici din Algeciras, Spania

După cum a relatat ziarul Europa Sur , o persoană de origine nord-africană , în vârstă de aproximativ 40 de ani , care era îmbrăcată într-o djellaba , a fost arestată.

Potrivit relatărilor martorilor, bărbatul a pătruns în parohia San Isidro din acest oraş, unde a lovit şi l-a înjunghiat pe preotul paroh al acestei capele, care este grav rănit.

Ulterior, el ar fi mers la templul din La Palma, situat la aproximativ 400 de metri distanţă, unde a intrat de asemenea lovind obiecte, ameninţându-l şi în cele din urmă înjunghiindu-l pe sacristanul bisericii, care a murit.

Poliţia Locală din Algeciras l-a arestat pe presupusul terorist , într-un incident care este deja investigat de Poliţia Naţională.

De asemenea, surse din cadrul Serviciului de Urgenţă 112 Andaluzia au informat Europa Press că atacul a avut loc în jurul orei 19:30 şi că au fost semnalate alerte în avizierele diferitelor biserici.

Audienţa Naţională a deschis o anchetă în cazul presupusului atac terorist după crimă. Ancheta a revenit Tribunalului Central de Instrucţie numărul 6, care este cel care a fost de serviciu.

Preşedintele Junta de Andalucía, Juanma Moreno, a deplâns crima prin intermediul contului său de Twitter: „Teribil şi sfâşietor. Un sacristan a fost ucis şi cel puţin un alt preot a fost rănit într-un atac care a avut loc în Algeciras. Prudenţă, faptele sunt în curs de investigare. Condamn cu fermitate crima. Intoleranţa nu va avea niciodată un loc în societatea noastră”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici