Cine suportă costul testului de coronavirus dacă mergi cu maşina în Thassos?

  • 85% dintre turiştii care merg în Grecia cu maşina aleg Thassos
  • O agenţie de turism oferă un voucher de 75 de euro pentru testul de Covid
  • Alex merge în Zachynthos şi va plăti 350 de lei să îşi facă testul de coronavirus
1302 afișări

Vrei să te bronzezi în Grecia? O agenţie de turism a decis îţi suporte costul testului de coronavirus. Dacă mergi în Thassos, primeşti un voucher de 75 de euro din valoarea sejurului de minim 5 zile. Lui Alex din Bucureşti îi pare rău că şi-a cumpărat vacanţa în Zachynthos înainte să afle de această ofertă. Ar fi făcut altceva cu banii pe care îi dă pe testul de Covid. 85% dintre turiştii care merg cu maşina în Grecia, aleg Thassos.

„Oferta era super ok, făceam altceva cu banii, îi cheltuiam în Grecia sau îi puneam deoparte într-un cont de economii. Miercuri eu voi da 350 de lei pe testul respectiv”, spune Alex.

„Am văzut că există o reţinere din partea turiştilor care deja aveau rezervare pentru Grecia, când a apărut şi această măsură şi am hotărât să găsim o formulă să îi ajutăm efectiv. Contravaloarea acestui test am zis s-o suportăm noi”, explică Lucian Bădîrcea, CEO Iri Travel.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici