Cinematografele se redeschid la New York

  • Cinematografele din statul New York se redeschid săptămâna viitoare
  • Vor funcţiona la 25% din capacitate şi maximul 50 de oameni în sală
  • Nu se aplică şi pentru oraşul New York
129 afișări
Imaginea articolului Cinematografele se redeschid la New York

Cinematografele se redeschid la New York

Guvernatorul New York-ului, Andrew Cuomo, a anunţat sâmbătă că cinematografele din stat se vor redeschide săptămână viitoare, vineri, dar capacitatea va fi limitată. Asta nu se aplică şi în cazul oraşului New York.

„Începând cu 23 octombrie cinematografelor din afara oraşului New York li se va permite să redeschidă la 25% din capacitate cu cel mult 50 de oameni într-o sală. 1:45

Asta se întâmplă în afara New York City, zonele care sunt sub doi la sută în media celor 14 zile şi care nu au focare”, a declarat guvernatorul statului New York.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici