Clienţii ar trebui să fie interzişi în magazinele alimentare, spun experţii americani

  • Mai mulţi angajaţi ai magazinelor alimentare au murit în SUA din cauza noului coronavirus
  • Experţii americani consideră că ar fi timpul ca accesul acestora să fie interzis
  • Livrările la domiciliu şi servirea prin geam sunt soluţii mult mai sigure
1982 afișări
Imaginea articolului Clienţii ar trebui să fie interzişi în magazinele alimentare, spun experţii americani

Clienţii nu ar trebui să intre în magazinele alimentare, spun experţii

Zeci de angajaţi ai magazinelor alimentare din SUA au murit din cauza coronavirusului, în ciuda faptului că purtau măşti. Alimentarele sunt încă inundate de clienţi negilejenţi care vin în contact cu personalul, sporind riscul de transmitere. După ce măsurile luate pentru a-i proteja pe aceştia de infectare s-au dovedit ineficiente, specialiştii anunţă că este timpul pentru o schimbare.

Oficialii nu solicită închiderea magazinelor. În schimb, Departamentul Statelor Unite pentru Muncă recomandă ca vânzătorii să folosească un geam protector de unde cumpărătorii pot ridica produsele.
 
Alte magazine alimentare s-au adaptat pentru a-şi proteja angajaţii. Au început să utilizeze serviciul de livrări la domiciliu. Noile reglementări au stârnit reacţii mixte. Întrebarea care persistă pe buzele specialiştilor este dacă aceste soluţii vor face faţă pe termen lung.
 
Există riscul unui excedent de personal, iar multe afaceri mici nu îşi vor permite plata salariilor. Acesta ar fi un motiv pentru care majoritatea alimentarelor sunt reticente la schimbare.

Un altul ar fi legat de capacitatea oamenilor de a realiza comenzi în mediul online. Clienţii cu venituri mici nu îşi vor permite, la fel şi cei care nu au o conexiune la internet.
 
Supermarketurile sunt singurele care au făcut faţă măsurilor draconice. Nu îşi permit să ţină cumpărătorii afară, notează CNN.
 
 
Sursa foto: Mediafaxfoto
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici