Compania American Airlines suspendă temporar cursele aeriene spre Paris, din cauza seriei de atentate

Compania aeriană American Airlines a suspendat temporar cursele aeriene cu destinaţia Paris din cauza seriei de atentate din capitala Franţei, informează Le Figaro.

304 afișări
Imaginea articolului Compania American Airlines suspendă temporar cursele aeriene spre Paris, din cauza seriei de atentate

Compania American Airlines suspendă temporar cursele aeriene spre Paris, din cauza seriei de atentate

"Aeroportul internaţional Charles-de-Gaulle este deschis în prezent, dar noi am decis suspendarea zborurilor în aşeteptarea de informaţii suplimentare", a declarat un purtător de cuvânt al American Airlines.

Compania United Airlines a menţinut cursele aeriene spre capitala Franţei, iar Delta Air Lines nu a comentat situaţia.

Cel puţin 140 de persoane au murit în urma seriei de atacuri teroriste din Paris.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici