Autorităţile din China se chinuie să oprească răspândirea coronavirusului: Ce păţesc cei prinşi fără măşti medicale - VIDEO

Noi imagini din China au apărut pe reţelele de socializare, în care un bărbat poate fi văzut în timp ce este scos cu forţa de la metrou, după ce a fost prins fără mască, transmite The Guardian.

2314 afișări
Imaginea articolului Autorităţile din China se chinuie să oprească răspândirea coronavirusului: Ce păţesc cei prinşi fără măşti medicale - VIDEO

Sursa VIDEO: Youtube

În înregistrarea video, bărbatul poate fi văzut în timp ce este scos cu forţa dintr-o staţie de metrou din oraşul Guangzhou, după ce provincia din China de Sud a implementat o măsură prin care toţi locuitorii trebuie să poarte măşti medicale pentru a se proteja de noul tip de coronavirus, informează The Guardian. 

Comisia Naţională de Sănătate din China a anunţat marţi că 106 persoane au decedat în urma epidemiei cu noul coronavirus, iar numărul cazurilor confirmate a ajuns la 4.515.

Se crede că noul virus ar fi apărut anul trecut într-o piaţă în care se vindeau fructe de mare din centrul oraşului Wuhan, care vindea ilegal peşte şi apoi s-a extins în alte oraşe din China, inclusiv Beijing şi Shanghai, precum şi în alte ţări: Statele Unite, Thailanda, Coreea de Sud, Japonia, Australia, Franţa şi Canada.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici