Cunoscutul fotbalist francez David Trezeguet, arestat după ce fost prins băut la volan

Campionul mondial francez, David Trezeguet (41 de ani), a făcut scandal, joi, după ce a fost prins sub influenţa băuturilor alcoolice la volan de poliţia italiană. Fostul fotbalist al lui Juventus fusese oprit, iniţial, pentru că a depăşit limita legală de viteză în Montebello, Italia.

290 afișări
Imaginea articolului Cunoscutul fotbalist francez David Trezeguet, arestat după ce fost prins băut la volan

Cunoscutul fotbalist francez David Trezeguet, arestat după ce fost prins băut la volan

Conform publicaţiei Il Fatto Quotidiano, Trezeguet nu doar că rula cu viteză mare, ci a fost nevoit şi să facă o manevră periculoasă pentru a evita un bărbat apărut în faţa sa.

În plus, poliţiştii au constatat, după ce l-au oprit, că a consumat băuturi alcoolice, în urma unui eveniment unde s-a degustat vin, în Piedmontese.

Fostul fotbalist francez a refuzat să se supună testului poliţiştilor şi chiar i-a insultat: “Săracilor, nici măcar nu câştigaţi 2.000 de euro”, ca mai apoi, după ce a efectuat testul, să vină cu o completare: „Sunteţi nişte rataţi”

Pentru moment, Trezeguet a fost arestat, iar permisul de conducere i-a fost suspendat.

David Trezeguet s-a retras din cariera de fotbalist în 2015, ultimul club la care a evoluat fiind FC Pune City. Francezul a câştigat Campionatul Mondial în 1998 şi Campionatul European în 2000.

În cele 10 sezoane petrecute la Juventus Torino, Trezeguet a evoluat în 320 de partide, reuşind 171 de goluri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici