Cursuri online până în vara lui 2021 la Universitatea Cambrige. Măsura ar putea fi implementată şi de alte centre de învăţământ

  • Nu vor avea loc cursuri în persoană la Universitatea Cambrige până în vara lui 2021.
  • Universitatea a anunţat că următorul an universitar se va desfăşura online.
  • Campusul universitar a fost închis în martie din cauza pandemiei de coronavirus, relatează BBC.
455 afișări
Imaginea articolului Cursuri online până în vara lui 2021 la Universitatea Cambrige. Măsura ar putea fi implementată şi de alte centre de învăţământ

Cursuri online până în vara lui 2021 la Universitatea Cambrige. Măsura este analizată şi de alte centre de învăţământ

Universitatea din Cambrige, una dintre cele mai importante din Europa a decis ca cursurile să se desfăşoare în mediul online până în vara lui 2021.

Va exista posibilitatea să se predea în anumite cazuri şi în incinta unităţii de învăţământ, dar doar în grupuri mici şi cu respectarea cerinţelor de distanţare socială.

Decizia poate suferi modificări în funcţie de noile recomandări ale instituţiilor de sănătate cu privire la distanţarea socială.

O decizie similară cu Universitatea Cambrige  este de aşteptat să fie anunţată şi de alte universităţi din Marea Britanie. Universitatea din Manchester a anunţat că analizează o astfel de soluţie .

Universităţile pot percepe taxe integrale chiar dacă cursurile sunt predate online.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici