Cutremur cu magnitudinea de 5,4 pe scara Richter în Turcia

Un cutremur cu magnitudinea de 5,4 pe scara Richter a fost resimţit joi în provincia Elazig din estul Turciei, a anunţat centrul de seismologie Kandilli din Istanbul.

462 afișări
Imaginea articolului Cutremur cu magnitudinea de 5,4 pe scara Richter în Turcia

Cutremur cu magnitudinea de 5,4 pe scara Richter în Turcia (Imagine: Mediafax Foto)

Pentru moment nu au fost anunţate victime, potrivit autorităţilor turce, dar cutremurul a provocat panică în oraşul Elazig, a anunţat postul de televiziune NTV.

Turcia, care este traversată de mai multe falii seismice, este afectată frecvent de cutremure.

Două seisme puternice produse în regiunile suprapopulate şi industrializate din nord-vestul ţării au provocat moartea a 20.000 de persoane în august şi noiembrie 1999.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici