Cutremur cu magnitudinea de 5,4 grade pe scara Richter, produs în Mexic

Un cutremur cu magnitudinea de 5,4 grade pe scara Richter s-a produs luni seară în Mexic, fiind resimţit puternic în capitala Ciudad de Mexico, au transmis autorităţile locale, citate de Reuters.

333 afișări
Imaginea articolului Cutremur cu magnitudinea de 5,4 grade pe scara Richter, produs în Mexic

Cutremur cu magnitudinea de 5,7 grade pe scara Richter, produs în Mexic

David Leon, directorul Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Cetăţenilor, a anunţat că momentan nu au fost raportate victime sau pagube materiale.

Seismul a fost iniţial poziţionat la magnitudinea de 5,7 grade pe scara Richter. Informaţia preliminară, emisă de Serviciul Seismologic din Mexic a fost ulterior modificată de Institutul american de geofizică (USGS).

Epicentrul seismului a fost la graniţa dintre statele Oaxaca şi Guerrero, situate în sudul ţării, la aproximativ 100 de kilometri de oraşul Acapulco, la o adâncime de 21,6 kilometri.

Cutremurul a fost resimţit puternic în capitala ţării, Ciudad de Mexico, unde mai multe persoane au ieşit pe străzi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici