David Cameron promite să combată birocraţia ca şi cum ar lupta împotriva lui Hitler

Premierul britanic, David Cameron, le promite companiilor că va contracara birocraţia pentru a relansa creşterea economică în acelaşi mod în care Marea Britanie a luptat împotriva Germaniei conduse de Adolf Hitler.

111 afișări
Imaginea articolului David Cameron promite să combată birocraţia ca şi cum ar lupta împotriva lui Hitler

David Cameron (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Atunci când ţara era în război la începutul anilor 1940, Guvernul a suferit o revoluţie. Reglementările normale au fost modificate, procedurile au fost respinse. Aşa cum ar nota un istoric, au fost făcute toate eforturile pentru atingerea obiectivului principal - cel de a lupta împotriva lui Hitler", a declarat David Cameron.

"Această ţară se află în echivalentul economic al unui război în acest moment şi avem nevoie de aceeaşi stare de spirit", a continuat Cameron, apreciind că economia britanică este într-o stare fragilă.

"Trebuie să fim clari; în cei doi ani şi jumătate de la începerea mandatului, am lucrat cu funcţionari excepţionali care sunt creativi şi întreprinzători, dar care sunt la fel de frustraţi ca mine în legătură cu problemele birocratice", a spus Cameron.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici