Răzbunarea unui român evacuat dintr-un apartament din Anglia, după ce nu şi-a mai plătit chiria - FOTO

Un proprietar din Marea Britanie a rămas cu o pagubă de mii de lire sterline, nefiind posibil să recupereze nimic din sumă, după ce chiriaşul său a lăsat intenţionat un dezastru de nedescris în apartamentul închiriat, scrie Daily Mail.

6552 afișări
Imaginea articolului Răzbunarea unui român evacuat dintr-un apartament din Anglia, după ce nu şi-a mai plătit chiria - FOTO

Sursa FOTO: Daily Mail

Fotografiile obţinute de MailOnline arată mizeria cruntă lăsată în urmă de un chiriaş, într-o proprietate din Barking, Essex. În imaginile publicate de cotidianul britanic poate fi văzut frigiderul plin cu viermi, după ce chiriaşul l-a scos intenţionat din priză, lăsând alimente în interior.

Proprietarul a reuşit să îl dea afară pe chiriaş doar după o luptă de şapte luni, înainte să afle că era un cetăţean din România, fără vreun bun în Marea Britanie, scrie Daily Mail.

Totodată, proprietarul critică dur agenţia de imobiliare pentru că nu a desfăşurat verificările necesare despre situaţia românului, despre care s-a aflat că a mai fost evacuat şi din alte proprietăţi în trecut. 

Chiria restantă se ridică la suma de peste 6.000 de lire sterline, dar din cauza faptului că românul este un cetăţean al Uniunii Europene, fără bunuri în Marea Britanie, proprietarul nu a reuşit să recupereze niciun ban din această sumă. În plus, peste chiria restantă se adaugă alte mii de lire sterline pentru reparaţii şi igienizarea apartamentului. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici