Directorul Google apără "integritatea" produselor companiei, cu doar o zi înainte de audierile în Congresul SUA

Directorul executiv al companiei Google Alphabet Inc., Sundar Pichai, a apărat luni integritatea produselor companiei, cu doar o zi înainte de audierea de către Congres, unde se aşteaptă să se confrunte cu întrebări dificile din partea parlamentarilor americani, relatează Reuters.

353 afișări
Imaginea articolului Directorul Google apără "integritatea" produselor companiei, cu doar o zi înainte de audierile în Congresul SUA

Directorul executiv Google apără "integritatea" produselor companiei

Compania s-a aflat sub incidenţa autorităţilor din cauza problemelor legate de motivul pentru care a întârziat dezvăluirea vulnerabilităţilor reţelei de socializare Google+, indiferent dacă va reporni motorul de căutare în China sau dacă va fi îndreptat împotriva republicanilor.

Trei senatori democraţi au trimis o cerere scrisă în luna octombrie Comisiei Federală pentru Comerţ, cerând agenţiei să investigheze Google+.

În cererea adresată Comisiei Juridice, făcută publică luni, directorul executiv Sundar Pichai a declarat că el conduce compania "fără prejudecăţi politice".

"Lucrăm din greu pentru a asigura integritatea produselor noastre şi am pus instituit o serie de verificări şi rapoarte pentru a ne asigura că vor continua să se conformeze standardelor noastre", a declarat Pichai.

"Eu conduc această companie fără părtinire politică şi lucrăm pentru a ne asigura că produsele noastre continuă să funcţioneze în acest fel. A face altfel ar contraveni principiilor noastre fundamentale şi intereselor noastre de afaceri", a adăugat acesta.

Pichai a fost de acord în septembrie să depună mărturie datorită preocupărilor republicane că societatea este părtinitoare faţă de conservatori. Google a negat în mod repetat acest lucru.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici