Doi militari turci au murit în confruntări produse în nordul Irakului

Cel puţin doi militari turci au murit, iar alţi opt au fost răniţi, sâmbătă, în confruntări cu grupuri islamiste produse în nordul Irakului, anunţă Ministerul turc al Apărării, citat de site-ul agenţiei Reuters.

409 afișări
Imaginea articolului Doi militari turci au murit în confruntări produse în nordul Irakului

Doi militari turci au murit în confruntări produse în nordul Irakului

De asemenea, în operaţiuni au murit sau au fost capturaţi şase militanţi islamişti, inclusiv o femeie, precizează instituţia.

Turcia efectuează frecvent operaţiuni în nordul Irakului împotriva grupurilor afiliate mişcării insurgente Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PPK).

Administraţia de la Ankara consideră PKK drept organizaţie teroristă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici