Doi piloţi au murit în urma prăbuşirii unui avion de vânătoare Mirage 2000 în India

Doi piloţi au murit după ce un avion de luptă al Forţelor Aeriene ale Indiei, de tip Mirage-2000, s-a prăbuşit vineri în oraşul Bengaluru, imediat de la decolare, relatează site-u agenţiei Reuters.

1396 afișări
Imaginea articolului Doi piloţi au murit în urma prăbuşirii unui avion de vânătoare Mirage 2000 în India

Doi piloţi au murit în urma prăbuşirii unui avion de vânătoare Mirage 2000 în India

Aeronava s-a prăbuşit în apropierea bazei aeriene Hindustan Aeronautics Ltd, care este înconjurată de mai multe clădiri rezidenţiale şi birouri.

Unul dintre piloţi au murit la faţa locului, în timp ce cel de al doilea a murit într-un spital din apropiere.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici