Doliu naţional în Rusia după incendiul soldat cu 64 de morţi

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a anunţat că miercuri va fi zi de doliu naţional în memoria victimelor incendiului produs într-un mall din oraşul rus Kemerovo.

1208 afișări
Imaginea articolului Doliu naţional în Rusia după incendiul soldat cu 64 de morţi

Doliu naţional în Rusia după incendiul soldat cu 64 de morţi

Vladimir Putin s-a deplasat marţi în oraşul Kemerovo pentru a discuta cu echipa care investighează incendiul soldat cu moartea a 64 de persoane, majoritatea copii.

Liderul de la Kremlin a declarat că neglijenţa criminală şi nepăsarea sunt cauzele incendiului produs în centrul comercial.

Mii de persoane au manifestat în Kemerevo, cerând o anchetă rapidă şi transparentă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici