Donald Trump a fost scos de pe scenă de gărzile de corp chiar în mijlocul unui discurs. Secret Service nu a găsit nicio armă în urma incidentului - VIDEO

Candidatul republican la preşedenţia Statelor Unite ale Americii a fost scos de pe scenă de către gărzile de corp chiar în timpul unui discurs pe care îl susţinea în Reno, Nevada, relatează CNN în pagina electronică.

15933 afișări
Imaginea articolului Donald Trump a fost scos de pe scenă de gărzile de corp chiar în mijlocul unui discurs. Secret Service nu a găsit nicio armă în urma incidentului  - VIDEO

Donald Trump a fost scos de pe scenă de gărzile de corp chiar în mijlocul unui discurs - VIDEO

UPDATE 10:16 - Secret Service nu a găsit nicio armă în urma incidentului de la evenimentul lui Donald Trump

Serviciul american pentru protecţia oficialilor (Secret Service) nu a găsit nicio armă în urma incidentului care a generat scoaterea de pe scenă a candidatului republican, Donald Trump, dar investigaţia continuă, informează cotidianul The Washington Post.

"Scoaterea de pe scenă a candidatului Donald Trump a fost făcută după ce un individ rămas neidentificat a strigat «armă» în faţa scenei. Agenţii au arestat individul, dar nu au găsit nicio armă", precizează Secret Service.

Individul, identificat ulterior drept Austyn Crites, în vârstă de 33 de ani, a fost eliberat după câteva zeci de minute. El avusese o pancartă pe care scria "Republicani împotriva lui Donald Trump".

"În momentul în care am afişat pancarta, oamenii au încercat să o ia. Şi toată lumea a huiduit. Te aştepţi la aşa ceva", a declarat individul.

Două dintre gărzile de corp l-au luat pe Trump rapid din faţa microfonului şi l-au dus în culise, în timp ce alţi bodyguarzi au imobilizat un bărbat din public. 

Potrivit unui comunicat al Serviciului Secret al Statelor Unite ale Americii, incidentul a fost declanşat de o persoană din primul rând care ar fi strigat că există o armă în mulţime. Suspectul a fost trântit la podea şi percheziţionat, pentru ca mai apoi să fie scos din sală cu mâinile la spate de către poliţie. 

La întoarcerea pe scenă, Donal Trump a mulţumit Serviciului Secret menţionând faptul că ,,Nu ne vom opri niciodată. Nimeni n-a spus că va fi uşor."

Până la ora transmiterii ştirii, la faţa locului nu a fost găsită nicio armă. Poliţia şi Serviciul Secret anchetează incidentul.  

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici