Donald Trump îl propune din nou pe un republican controversat în fruntea Serviciilor Naţionale de Informaţii ale SUA

Preşedintele american Donald Trump a declarat, vineri, că intenţionează să îl nominalizeze pe John Ratcliffe, un politician republican din Texas, pentru postul de Director permanent al Serviciilor de Informaţii din SUA, informează CNN.

784 afișări
Imaginea articolului Donald Trump îl propune din nou pe un republican controversat în fruntea Serviciilor Naţionale de Informaţii ale SUA

Sursa foto: Profimedia

„Mă bucur să anunţ nominalizarea lui John Ratcliffe pentru funcţia de Director al Serviciilor Naţionale de Informaţii (DNI). Procesul s-ar fi încheiat mai repede, dar John a dorit să aştepte până la finalizarea raportului Serviciilor de Informaţii. John este un om extraordinar de talentat!”, a transmis Donald Trump, printr-un mesaj publicat pe reţeaua de socializare Twitter. 

Ratcliffe a fost nominalizat de Trump după ce Dan Coates a demisionat din funcţie în iulie 2019, dar republicanul din Texas şi-a retras numele de pe lista candidaţilor după ce mai mulţi politicieni republicani şi democraţi au atras atenţia asupra lipsei sale de experienţă. 

Potrivit CNN, nominalizarea lui Ratcliffe drept director permanent, precum şi alegerea lui Richard Grenell pentru postul de director interimar, oferă mai multe dovezi privind faptul că Trump doreşte ca un „om loial” să conducă Serviciile americane de Informaţii, pe care acesta le-a criticat în repetate rânduri de-a lungul mandatului său de preşedinte. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici