Donald Trump i-a lăsat o scrisoare pe birou lui Joe Biden, înainte de a părăsi Biroul Oval

  • Donald Trump a lăsat o notă succesorului său înainte de a părăsi Biroul Oval.
  • Când Barack Obama a părăsit funcţia în 2015, a scris o notă pentru Trump. Şi George W Bush a lăsat o notă pentru Obama în 2009.
  • Tradiţia scrisorii de plecare există de când Ronald Reagan a părăsit funcţia de preşedinte.
18560 afișări
Imaginea articolului Donald Trump i-a lăsat o scrisoare pe birou lui Joe Biden, înainte de a părăsi Biroul Oval

Donald Trump i-a lăsat o scrisoare pe birou lui Joe Biden, înainte de a părărsi Biroul Oval

Donald Trump a lăsat o notă succesorului său înainte de a părăsi Biroul Oval pentru ultima dată, a confirmat un purtător de cuvânt al Administraţiei Trump, de la Casa Albă, notează The Guardian.
 
„Preşedintele a scris o scrisoare foarte generoasă”, le-a spus Joe Biden reporterilor la Casa Albă. „Pentru că este privată, nu voi vorbi despre ea până nu vorbesc cu el. Dar a fost generoasă”, a adăugat al 46 preşedinte al SUA, scrie Aleph News.
 
Nota adresată preşedintelui Joe Biden continuă o tradiţie îndelungată între preşedinţi. Scrisorile ar trebui să rămână private, dar în cele din urmă sunt aduse la cunoştinţa publicului.
Când Barack Obama a părăsit funcţia în 2015, a scris o notă pentru Trump. Şi George W Bush a lăsat o notă pentru Obama în 2009.
 
Tradiţia scrisorii de plecare, de multe ori formală, există de când Ronald Reagan a părăsit funcţia de preşedinte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici