Două persoane au fost puse sub acuzare pentru uciderea unei românce în oraşul britanic Coventry

Detectivii care anchetează moartea unei românce în oraşul britanic Coventry au pus sub acuzare, marţi după-amiază, două persoane pentru uciderea ei, relatează postul de televiziune ITV, în pagina electronică.

302 afișări
Imaginea articolului Două persoane au fost puse sub acuzare pentru uciderea unei românce în oraşul britanic Coventry

Două persoane au fost puse sub acuzare pentru uciderea unei românce în oraşul britanic Coventry (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Femeia în vârstă de 23 de ani, identificată ca Georgiana Stuparu, dar cunoscută şi sub numele de Yudha Marin, a fost găsită moartă într-un apartament din Culworth Court, Coventry la 30 ianuarie.

Două persoane arestate vineri, un bărbat în vârstă de 25 de ani şi o femeie în vârstă de 21 de ani, au fost puse sub acuzare pentru crimă. Acestea vor compărea în faţa Coventry Magistrates Court miercuri dimineaţă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici