Două vehicule blindate s-au ciocnit în Finlanda în timp ce încercau să evite un ren: 15 militari au fost spitalizaţi

Cel puţin 15 militari au fost răniţi în urma unei coliziuni între două vehicule blindate pe o şosea din Finlanda, informează publicaţia Helsinki Times, precizând că se crede că accidentul s-ar fi produs în încercarea de a evita un ren aflat pe carosabil.

603 afișări
Imaginea articolului Două vehicule blindate s-au ciocnit în Finlanda în timp ce încercau să evite un ren: 15 militari au fost spitalizaţi

Două vehicule blindate s-au ciocnit în Finlanda în timp ce încercau să evite un ren: 15 militari au fost spitalizaţi

Accidentul s-a produs pe o şosea din nordul Finlandei, între Kemijärvi şi Ketola.

Un reprezentant al forţelor armate a transmis că 15 militari au fost spitalizaţi, însă nicio persoană nu a suferit răni grave.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici