Douăzeci şi una de persoane, arestate în Franţa pentru trafic cu carne de cal

Douăzeci şi una de persoane au fost arestate luni în Franţa în cursul unei vaste operaţiuni a Jandarmeriei vizând un presupus trafic cu carne de cal, vândută pentru consum după ce a fost utilizată în laboratoare farmaceutice, a anunţat o sursă apropiată anchetei.

135 afișări
Imaginea articolului Douăzeci şi una de persoane, arestate în Franţa pentru trafic cu carne de cal

Douăzeci şi una de persoane, arestate în Franţa pentru trafic cu carne de cal

Printre cele 21 de persoane arestate în sudul Franţei se află mai mulţi neguţători de carne, inclusiv presupusul organizator al reţelei, un apropiat al acestuia, cel puţin trei veterinari şi un informatician.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici