Efectul crizei petrolului în SUA: Depozite plutitoare de combustibil înconjoară California

  • Cisternele petroliere din SUA transportă suficient ţiţei pentru a acoperi 20% din consumul zilnic mondial
  • Există trei duzini de nave cu petrol distribuite în apă, între Long Beach şi Golful San Francisco
  • Săptămâna trecută preţul barilului de petrol de pe piaţa americană a atins un moment istoric
1811 afișări
Imaginea articolului Efectul crizei petrolului în SUA: Depozite plutitoare de combustibil înconjoară California

Sursa FOTO: Twitter

Cisternele petroliere din SUA transportă suficient ţiţei pentru a acoperi 20% din consumul zilnic mondial şi sunt depozitate în largul coastei California, conform Bloomberg.

Există trei duzini de nave distribuite în apă, între Long Beach şi Golful San Francisco, care acţionează drept depozite plutitoare pentru combustibilul neutilizat pe timp de pandemie.

Sunt peste 20 de milioane de barili de ţiţei care au plutit vreodată pe coasta de Vest a Statelor Unite.

Depozitarea petrolului a devenit din ce în ce mai rară pe măsură ce creşterea ofertei se ciocneşte de cererea mare de combustibil.

Săptămâna trecută preţul barilului de petrol de pe piaţa americană a atins un moment istoric din cauza coronavirusului, întrucât s-au înregistrat valori negative.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici