Ellen DeGeneres spune ”adio” după 19 ani de televiziune

Ellen DeGeneres a anunţat că show-ul său se va încheia în 2022, după 19 sezoane. Contractul realizatoarei este valabil până în 2022 şi nu are de gând să îl prelungească: ”oricât de grozav este acest show şi oricât de distractiv este, nu mai reprezintă o provocare”.

938 afișări
Imaginea articolului Ellen DeGeneres spune ”adio” după 19 ani de televiziune

Ellen DeGeneres a anunţat că talk show-ul său, pe care îl prezenta de 19 ani, se va încheia în anul 2022, scrie The Guardian

Conform declaraţiilor oferite de Ellen, ”oricât de grozav este acest show şi oricât de distractiv este, nu mai reprezintă o provocare”.

Realizatoarea îşi dorea să încheie emisiunea în 2019. ”Mă gândeam să mă opresc după cel de-al şaisprezecelea sezon. Acela urma să fie ultimul sezon dar mi-au sugerat să prelungim contractul cu încă 4 ani şi le-am sugerat să semnăm doar pentru unul. Mi-au spus că nu se poate, că partenerii şi posturile TV au nevoie de un contract mai sigur. Aşa că am căzut de acord să prelungim pentru 3 ani şi am ştiut că aşa voi încheia. Acesta a fost planul”.

În ultima perioadă, Ellen DeGeneres a fost vizată şi de o anchetă internă demarată de Warner Media, din cauza mai multor acuzaţii privind condiţiile la locul de muncă. Angajaţii s-au plâns de comentarii nepotrivite şi un ”control prin frică”, prin care angajaţilor nu le este permis să îşi ia zile libere. Ellen nu a fost vizată în mod direct de aceste acuzaţii, însă se declară responsabilă pentru atmosfera la locul de muncă: ”Ştiu că am o poziţie de putere, privilegiată, şi îmi pare rău şi îmi asum o parte din vină pentru cele întâmplate. Întotdeauna mi-am dorit ca atmosfera să fie jovială şi creativă”, a declarat live, în show-ul său, Ellen. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici