Elon Musk se va întâlni cu Emmanuel Macron la Elysée

Miliardarul american, şeful Tesla şi Twitter, va participa luni la summitul Choose France. Anul acesta, din cei aproximativ 400 de invitaţi chemaţi la Palatul Versailles, 206 şefi de multinaţionale au confirmat că vor sosi.

361 afișări
Imaginea articolului Elon Musk se va întâlni cu Emmanuel Macron la Elysée

Wikipedia Commons

Luni, Emmanuel Macron se întâlneşte la Versailles cu aproximativ 200 de lideri internaţionali de peste 50 de naţionalităţi diferite.

Printre aceştia: şefii Pfizer de la grupul farmaceutic american, CP Group, primul conglomerat thailandez, ArcelorMittal, magistralul industriei siderurgice, sau chiar Solvay, gigantul chimic belgian.

Dar un nume ar trebui să atragă atenţia în mod deosebit: cel al lui Elon Musk, transmite Le Parisien

Şeful Tesla şi Twitter va participa la summitul Choose France. Înainte de aceasta, miliardarul va fi primit în această dimineaţă de şeful statului francez la Elysée.

Invitat pe platourile BFMTV, ministrul Economiei şi Finanţelor Bruno Le Maire a declarat despre sosirea miliardarului american: „Sunt negocieri care sunt în desfăşurare. El nu este acolo doar pentru a se bucura de ambientul de la Versailles. Are activităţi în domenii pe care toată lumea le cunoaşte, industria auto şi altele. Este un semnal puternic. Toate investiţiile care se fac astăzi sunt rodul unor luni sau chiar ani de negocieri”.

  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici