Fostul premier al Italiei, Matteo Renzi, a primit un plic cu două gloanţe

  • Matteo Renzi a primit un plic anonim ce conţinea două gloanţe.
  • Plicul a fost depus direct la sediul Senatului, al cărui membru este Renzi.
  • Şi foştii premieri Silvio Berlusconi, Mario Monti sau Romano Prodi.au primit plicuri cu gloanţe în trecut.
518 afișări
Imaginea articolului Fostul premier al Italiei, Matteo Renzi, a primit un plic cu două gloanţe

Sursa foto: profimedia

Fostul şef al guvernului italian Matteo Renzi a primit miercuri, 3 martie, un plic anonim ce conţinea două gloanţe, o acţiune de intimidare denunţată imediat de întreaga clasă politică, notează Le Figaro.
 
Plicul a fost depus direct la sediul Senatului, al cărui membru este Renzi şi se pare că nu conţinea niciun mesaj scris. Toate partidele politice şi-au exprimat solidaritatea faţă de fostul premier din perioada 2014-2016.
 
”Mulţumesc tuturor. Să mergem cu toţii înainte împreună în deplină libertate şi cu curaj,” a reacţionat Renzi pe Facebook.
 
Renzi, care a declanşat o criză politică în ianuarie, aruncând în aer coaliţia şefului guvernului de atunci, Giuseppe Conte, care a fost forţat să demisioneze, nu este un personaj popular acum în Italia.
 
Nu este prima dată când acest lucru se întâmplă în Italia. Şi foştii premieri Silvio Berlusconi, Mario Monti sau Romano Prodi.au primit plicuri cu gloanţe în trecut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici