Grădina zoologică din Germania ar fi luat foc de la nişte lampioane. Toate animalele dintr-un sanctuar au pierit în flăcări - VIDEO

Incendiul de la grădina zoologică din Krefeld, Germania, în urma căruia zeci de animale au murit, ar fi fost provocat de lampioane lansate de o femeie şi cele două fiice adulte ale sale, au anunţat autorităţile, potrivit agenţiei de ştiri Reuters.

2453 afișări
Imaginea articolului Grădina zoologică din Germania ar fi luat foc de la nişte lampioane. Toate animalele dintr-un sanctuar au pierit în flăcări - VIDEO

Grădina zoologică din Germania ar fi luat foc de la lampioane. Toate animalele dintr-un sanctuar au pierit în flăcări - VIDEO

Femeile au cumpărat cinci lampioane de pe internet, crezând că este permisă lansarea lor de Anul Nou, deşi această practică este interzisă în cea mai mare parte a Germaniei, a declarat joi Gerd Hoppmann, ofiţerul de poliţie care anchetează cazul.

"Au lansat lampioanele cu dorinţe bune şi habar nu aveau ce s-ar putea întâmpla", a spus Hoppmann despre suspecte, care ar putea fi inculpate de provocare cu neglijenţă a unui incendiu, riscând până la cinci ani de închisoare sau o amendă.

 

 

 

"A fost curajos din partea lor să se predea: acest lucru merită respect", a adăugat oficialul, spunând că nu va oferi alte detalii despre femei, întrucât acestea au primit ameninţări.

Cel puţin 30 de animale au murit în urma unui incendiu izbucnit în noaptea de Revelion la o grădină zoologică din oraşul german Krefeld. Incendiul a distrus sanctuarul maimuţelor de la Grădină zoologică Krefeld, ce găzduia cimpanzei, urangutani, gorile.

 

 

 

Germania este cel mai mare importator de artificii din spaţiul Uniunii Europene.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici