Guvernul lui Mario Monti obţine votul de încredere al Senatului

Noul Guvern italian condus de Mario Monti a obţinut joi seara votul de încredere al Senatului, la câteva ore după un discurs în care fostul comisar european a promis "rigoare, creştere şi echitate" pentru scoaterea ţării din criză.

89 afișări
Imaginea articolului Guvernul lui Mario Monti obţine votul de încredere al Senatului

Guvernul lui Mario Monti obţine votul de încredere al Senatului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Monti a obţinut o susţinere largă în Camera superioară a Parlamentului, de 281 de voturi exprimate de cei 307 senatori prezenţi.

Votul de încredere în Camera Deputaţilor, unde ar urma să obţină, de asemenea, o majoritate confortabilă, este aşteptat vineri după-amiaza.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici