Guvernul polonez a lansat un server de Minecraft pentru copii, ca să stea în casă în timpul pandemiei de COVID-19

Guvernul polonez are o nouă armă în lupta cu noul coronavirus. Gaming-ul poate să îi convingă pe copii, dar şi pe adulţi să stea în casă pentru a opri răspândirea coronavirusului, relatează Mashable.

599 afișări
Imaginea articolului Guvernul polonez a lansat un server de Minecraft pentru copii, ca să stea în casă în timpul pandemiei de COVID-19

Guvernul polonez a lansat un server de Minecraft pentru copii ca să stea în casă în timpul pandemiei de COVID-19

Oficialii polonezi au lansat un site ce dispune de o mulţime de activităţi educative: chestionare, jocuri de cultură generală, dar şi un server de Minecraft.
 
Pe server vor fi organizate concursuri cu premii acordate de guvern. Un astfel de exemplu este o competiţie de constuit ce va avea loc până la data de 27 Martie. Cele mai apreciate construcţii realizate pe server vor fi premiate de guvernul polonez.
 
Serverul va putea fi accesat de atât de elevi cât şi de studenţi.
 
Polonia are la acest moment 634 de cazuri de infectare şi 7 decese.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici