Hackerii au furat 2,3 milioane de dolari dintr-un cont folosit pentru camapania lui Trump

  • Oficialii republicani din Wisconsin spun că hackerii au sustras 2,3 milioane de dolari dintr-un cont folosit pentru campania lui Donald Trump.
  • Activitatea suspectă a fost observată la 22 octombrie, iar FBI investighează acum.
  • Wisconsin este un stat cheie în alegerile din 2020, fiind câştigat de Trump în 2016 cu doar 23.000 de voturi în plus fată de contracandidata sa, Hillary Clinton.
357 afișări
Imaginea articolului Hackerii au furat 2,3 milioane de dolari dintr-un cont folosit pentru camapania lui Trump
Oficialii republicani din Wisconsin spun că hackerii au sustras 2,3 milioane de dolari dintr-un cont folosit pentru realegerea lui Donald Trump.
 
Preşedintele partidului de stat, Andrew Hitt, a declarat că activitatea suspectă a fost observată la 22 octombrie şi că FBI investighează acum, relatează The Independent.
 
Wisconsin este un stat cheie în alegerile din 2020, fiind câştigat de Trump în 2016 cu doar 23.000 de voturi în plus fată de contracandidata sa, Hillary Clinton.
 
„Nu există nicio îndoială că RPW este acum în dezavantaj cu dispariţia banilor”, a precizat Hitt.
 
Acesta a spus că hackerii au manipulat facturile de la patru vânzători care erau plătiţi pentru a trimite mesaje directe pentru campania Trump, relatează Associated Press.
 
De asemenea, ei furnizau materiale pro-Trump, cum ar fi pălării pentru a le distribui fanilor.
 
Hackerii au modificat facturile pentru a plăti direct către ei înşişi şi nu către furnizori. Hitt a precizat că se pare că atacul a început ca o înşelătorie virtuală.
 
Atât preşedintele, cât şi candidatul democrat Joe Biden, vor face campanie vineri în Wisconsin. Va fi a treia vizită a lui Trump în această săptămână.
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici